Yes he can eller kan han inte?

Yes he can.  Inga begränsningar. Samtidigt överallt. Jag fattar fan inte hur han ens hinner från punkt A till punkt B och ännu mindre hur han kan hålla alla trådar igång. Är han på riktigt? Mediebilden av Obama visar ett praktexemplar med slick fasad med talets gåva och med hela världens förhoppningar på sina axlar. Nu har han vunnit fredspris på att föra krig. Med förhoppningar om förändring.


Alltså hur kan sånt vara möjligt? Är det för att han är mörkhyad? Och finns det en omvänd strategi från mediemarknaden med sina ljushyade ägare att spänna bågen med förhoppning att den ska brista, att myten om Obamas perfekta yta ska spricka och på så sätt bevisa att det inte fungerar med mörka beslutsfattare?


Med det trycket man etablerat runt Obama, att han ska lösa alla casen och rädda världen från undergången, kan han ju inte gärna lyckas. Den stora floppen känns ändå väldigt mycket mer sannolik. En liten medieskandal kanske. För en mörk, stark beslutsfattare finns det så otroligt många minor att trampa på. Och i Obamas fall räcker det nog att misslyckas med att rädda världen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0